pk-olie

Groothandel in smeermiddelen

Benieuwd naar onze smeermiddelen?

Meer info over onze smeermiddelen
✔ 24 uur per dag bereikbaar
✔ Ruim aanbod aan hoogwaardige oliën
✔ Deskundig advies over olieproducten

PK Olie is zowel een groothandel als leverancier van smeermiddelen en is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Ons bedrijf is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, maar we zijn onze klanten in de gehele Randstad graag van dienst. We leveren diverse brandstoffen en oliën aan bedrijven om de levensduur van machines en apparaten te verlengen. 

Ontdek onze producten

Een divers aanbod als groothandel in smeermiddelen

Als groothandel en leverancier van olie en smeermiddelen hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. We zijn de ideale leverancier van al uw brandstoffen en smeermiddelen. Dit doen we door de best mogelijke service, flexibiliteit én bereikbaarheid te bieden. We hebben een zeer divers aanbod met hoogwaardige smeermiddelen en producten. Zo kunt u bij ons diverse smeermiddelen en smeeroliën kopen, maar ook andere middelen om uw machines te onderhouden. We beschikken bij onze groothandel over een grote voorraad aan smeermiddelen, waaronder hydraulische olie. Onze smeermiddelen zijn te gebruiken in diverse sectoren, zoals de automotive, de bouw en industrie. Dankzij de motorolie en smeermiddelen die u bij onze groothandel kunt kopen, slijten bepaalde onderdelen minder snel en raakt uw machine niet oververhit. Al deze smeermiddelen leveren we aan uw bedrijf op locatie. Is uw bedrijf gevestigd in Den Haag of Utrecht? Dan staan we in mum van tijd bij u op de stoep met de gewenste bestelling.

Vraag om deskundig advies over onze smeermiddelen

We zijn actief als leverancier van smeermiddelen in de omgeving van Rotterdam en omstreken. Koop de smeermiddelen voor uw bedrijf bij onze groothandel. Kies voor ons als leverancier en vraag een offerte aan. We geven u graag advies over onze producten. Zodoende denken we met u mee over welk producten het beste bij de machines van uw bedrijf passen. Neem direct contact met ons!

Contact met PK Olie B.V.

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, of neem direct contact op per mail of telefoon. Wij helpen u graag!