pk-olie

Hydraulische olie

Benieuwd naar onze olie voor hydraulische systemen en apparaten?

Neem contact op voor advies
✔ 24 uur per dag bereikbaar
✔ Ruim aanbod aan hoogwaardige oliën
✔ Deskundig advies over olieproducten

Als uw hydraulische systemen en apparaten bijgevuld moeten worden, gebruikt u het best de olie die u eenvoudig bij ons koopt in de buurt van Rotterdam. PK Olie is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en we leveren zowel hydrauliek olie als hydraulische olie aan bedrijven in onder meer Den Haag, Utrecht en andere Randstedelijke gebieden. We verkopen deze hydraulische olie voor de hydrauliek in machines en apparaten.

Ontdek onze producten

De functies van onze hydraulische olie

We zijn specialist in de olie-industrie en leveren onze producten aan diverse branches in de omgeving van de Randstad. De hydraulische olie die we vanuit ons bedrijf leveren, heeft verschillende functies. Deze olie zorgt ervoor dat er kracht wordt overgebracht in het systeem dat werkt met hydrauliek. Daarnaast wordt de hydraulische olie gebruikt om de bewegende onderdelen van machines van elkaar te scheiden. Dankzij de olie voor hydrauliek slijten de onderdelen minder snel. De olie voert ook de warmte af uit het systeem, zodat deze niet oververhit raakt. Als leverancier van olie leveren we niet alleen hydraulische olie, maar ook andere brandstoffen en smeermiddelen. Met onze smeerolie verlengen we de levensduur van uw machines en apparaten door middel van hydrauliek.

Schakel ons in voor alle benodigde olieproducten voor uw machines

Bij ons bedrijf als totaalleverancier van brandstoffen leveren we naast olie voor hydrauliek en andere smeermiddelen ook hoogwaardige motorolie in de omgeving van Utrecht en Den Haag. We zijn de ideale partner als u op zoek bent naar hydraulische olie van hoge kwaliteit. Schakel ons in en neem telefonisch contact met ons op via 0180-515950.

Contact met PK Olie B.V.

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, of neem direct contact op per mail of telefoon. Wij helpen u graag!

Here goes your text ... Select any part of your text to access the formatting toolbar.