pk-olie

Olie voor de automotive

Benieuwd naar onze motorolie?

Neem contact op voor advies
✔ 24 uur per dag bereikbaar
✔ Ruim aanbod aan hoogwaardige oliën
✔ Deskundig advies over olieproducten

Bij PK Olie leveren we olie aan bedrijven in de automotive in de regio van Rotterdam. We leveren diverse smeermiddelen, oliën en brandstoffen. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel, een klein dorp nabij de bruisende stad Rotterdam. Ons bedrijf gelegen in de omgeving van Utrecht en Den Haag beschikt over een compleet aanbod aan olie voor uw voertuigen, machines en apparaten in de automotive.

Ontdek onze producten

Verschillende soorten olie voor de automotive

Bent u op zoek naar een groothandel in smeermiddelen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. We vinden het belangrijk om kwalitatief hoge producten te leveren en om goede service te bieden. Bij ons bedrijf in de brandstoffenindustrie staan zaken als beschikbaarheid, kennis en service hoog in het vaandel. Bovendien gaan we als leverancier van olie een stapje verder dan andere olieleveranciers. Dit doen we door 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor al uw vragen en verzoeken. We geven u gedegen advies over onze producten en leveren olie voor de automotive aan uw bedrijf in Utrecht, Den Haag of andere Randstedelijke gebieden. Daarnaast denken we graag met u mee en zijn we zeer flexibel als u ons inschakelt om olie voor de automotive te bezorgen. Er zijn diverse soorten olie die geschikt zijn voor de automotive. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze motorolie en stuurbekrachtigingsolie. We hebben een ruim assortiment aan olie, die u voor automotive kunt gebruiken. Naast olie voor de automotive leveren we ook olie voor een mechanisch systeem of apparaat.

Informeer naar onze producten en diensten

Bent u werkzaam in de automotive en wilt u graag olie of brandstoffen door ons laten leveren? We zijn gespecialiseerd in de olie-industrie en staan graag voor u klaar. Informeer naar onze producten en diensten door contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar 0180-515950.

Contact met PK Olie B.V.

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier, of neem direct contact op per mail of telefoon. Wij helpen u graag!